Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Aku Ikhlas - AFTERSHINE (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

Aku Ikhlas – AFTERSHINE (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

 

jangan lupa subscribe, like, and share. Thank you!

Bantu follow sosial media aku ya
Tiktok:(@adisya.09_)

Sumber video asli Aku Ikhlas – AFTERSHINE :(https://youtu.be/QDAs64VxM0Y)

Donwload MP3 melalui website Salin link video ini dan klik link di bawah

(https://www.y2mate.com/id317/convert-youtube)

—————————————————————

Lirik

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Kowe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen neng sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen neng sandingmu

Pancen iki dalane
Aku ra iso nompo
Aku wes iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu kepiye?
Pengenku nyanding kowe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wes takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro kowe
Pancen dudu jodone

—————————————————————

#slowed #slowedsongs #tiktokviral #trending #viral #butterflyvibes #aftershine #akuikhlas

Posting Komentar untuk "Aku Ikhlas - AFTERSHINE (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes"