Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

DENNY CAKNAN - "Langgeng Dayaning Rasa" LDR (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK

DENNY CAKNAN – “Langgeng Dayaning Rasa” LDR (OFFICIAL LIVE MUSIC) – DC MUSIK

 

#DCMUSIK #DCPRODUCTION

Title: “Langgeng Dayaning Rasa” LDR
Voc : Denny Caknan
Cipt : Denny Caknan
====================

Prod. Denny caknan

All Team :
@aprizalws
@ido_af
@dhimascomb
@poe_dewangga
@rollingskur
@ikhsanworry
@diddit._
@wawanwanthix
@a.w.surya
@rendymarleyy
@rezha_vahlevie_s
@aldho99
@rootofbliss
@dika_wmd
@evanwmd
@nggolik
@arisdio82
@soepardi1103
@andhit_setyo
@bayu_onyonk

Lirik ( Langgeng Dayaning Rasa “LDR” ):

Yen aku wis kangen sliramu
Mesem neng ngimpiku sayang
Yen aku kangen suaramu
Bisik no tembang manismu

Terusno koyok ngene neng uripku
Terus o sayang aku
Ra ono seng ngalang-ngalangi
Ra ono seng ngerusuhi

Filling neng angenku mung kowe
Seng paling ngerteni aku
Iso nompo kurange aku

Senajan mung suaramu
Ngademke ati
We ngucapne janji
We bakal mulih nemoni

Eluh tangis kangenmu
Nandes neng ati
Sampun ya sayangku
Ilangi banyu motomu
Lirihno suara tangismu
Cah ayu

Senajan mung suaramu
Ngademke ati
We ngucapne janji
We bakal mulih nemoni

Eluh tangis kangenmu
Nandes neng ati
Sampun ya sayangku
Ilangi banyu motomu
Lirihno suara tangismu
Cah ayu

Senajan mung suaramu
Ngademke ati
We ngucapne janji
We bakal mulih nemoni

Eluh tangis kangenmu
Nandes neng ati
Sampun ya sayangku
Ilangi banyu motomu
Lirihno suara tangismu
Cah ayu

Filling neng angenku mung kowe
Seng paling ngerteni aku=========================================================
Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten – konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini.

Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru.

Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek

MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO)
———————————————————————–
JOIN GRUP:
https://www.instagram.com/tenananofficial/

#DENNYCAKNAN
#DCPRODUCTION

Stay juga di Instagram:

OFFICIAL DC. PRODUCTION:
https://www.instagram.com/dc_production_official/

DENNY CAKNAN:
https://www.instagram.com/denny_caknan/

Copyright ©2024
DC. PRODUCTION
#Ngawi, ID 63218

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

Posting Komentar untuk "DENNY CAKNAN - "Langgeng Dayaning Rasa" LDR (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK"