Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Durung Ikhlas - LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

Durung Ikhlas – LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

 

jangan lupa subscribe, like, and share. Thank you!

Bantu follow sosial media aku ya
Tiktok:(@adisya.09_)

Sumber video asli Durung Ikhlas – LAVORA :(https://youtu.be/naGSzY9q_8Q)

Donwload MP3 melalui website Salin link video ini dan klik link di bawah

(https://www.y2mate.com/id317/convert-youtube)

—————————————————————

Lirik

Ceritoku Karo Kowe Mung Sij Plihane
Anane Rame Wae
Atine Dilarani
Opo Lungo Ngerampungi

Ref:
Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbbok Tulung Kowe Ngertio

Huuuhooo
Haaaaaaa

Bola Bali Dilarani
Nanging Kowe Tak Tresnani
Mugo Ora Tok Baleni

Cukup Aku Sing Kelaran
Durung Ikhlas Nggo Kelangan

(durung Ikhlas Gusti.)

Ref:
Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Aku Durung Ikhlas
Ndelok Kabeh Iki
Wong Sing Tak Sayangi
Wes Duwe Pengganti

Aku Durung Nrimo
Yen Sliramu Lungo
Mbok Tulung Kowe Ngertio

Rampungke Ceritoku Ro Kowe
Aku Siap Nompo Loro Ati Iki
Tangis Eluh Iki Mugo Dadi Saksi
Nek Aku Iseh Tresno Takan Mati

(matur Nuwun Gusti..)

—————————————————————

#slowed #slowedsongs#tiktokviral #trending #viral #butterflyvibes #lavora #durungikhlas

Posting Komentar untuk "Durung Ikhlas - LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes"