Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kisinan - happy asmara || lirik Tiwas tak banggakne tak pamer pamerke jebule aku mung dadi badute ||

Kisinan – happy asmara || lirik Tiwas tak banggakne tak pamer pamerke jebule aku mung dadi badute ||

 

Kisinan – happy asmara || lirik Tiwas tak banggakne tak pamer pamerke jebule aku mung dadi badute ||

Lirik

Taun-taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti, opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu piye aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang-kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer-pamerke
Jebule aku mung dadi badute

Taun-taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti, opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu piye aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang-kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer-pamerke
Jebule aku mung dadi badute

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang-kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer-pamerke
Jebule aku mung dadi badute
Jebule koe milih ro liyane
Ujung-ujunge mung kisinan dewe

#kisinan #happyasmara #lirik #jowoambyar #lagujawa #zonaliriklagu

Zona lirik lagu,karaoke,lirik karaoke,Lirik lagu,cover lagu,lirik cover,cover lirik,lirik,cover,happy asmara kisinan, kisinan happy asmara, happy asmara, happyasmara, happy asmara nemen, happy asmara ginio, happy asmara music, happy asmara rc music, rc music happy asmara, happy asmara channel, happy asmara sadar posisi, happy asmara denny caknan, sadar posisi happy asmara, happy asmara baru, happy asmara delva, happy asmara dumes, happy asmara – nemu, masdho kisinan, happy asmara – nemen, happy asmara terbaru, masdddo kisinan, happy asmara rungkad,kisinan, kisinan dj, kisinan karaoke, kisinan koplo, kisinan lirik, kisinan cover, kisinan full album, kisinan akustik, kisinan happy asmara, kisinan remix

Posting Komentar untuk "Kisinan - happy asmara || lirik Tiwas tak banggakne tak pamer pamerke jebule aku mung dadi badute ||"