Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

LAMUNAN (pindho Samudro ah ah) - ARLIDA PUTRI feat DIKE SABRINA | LIRIK LAGU LAMUNAN

LAMUNAN (pindho Samudro ah ah) – ARLIDA PUTRI feat DIKE SABRINA | LIRIK LAGU LAMUNAN

 

LAMUNAN (pindho Samudro ah ah) – ARLIDA PUTRI feat DIKE SABRINA | LIRIK LAGU LAMUNAN
#lamunan #lirik #arlidaputri
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
sumber @arlidaputriofficial
Video ini diClaim dan diMonetize oleh Pemegang Hak Cipta
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Powered By NOIS : https://nois.id
Chanel ini tidak dimonetisasi
Dimonetisasi oleh pemilik hak cipta
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
jangan lupa subscribe juga ya🙏 @arlidaputriofficial dan @LirikLagunoisid

==
— Liirik Lagu —
Sumribit angin ratri tansah angenteni
Setya najang telenging ati
Angen angen tumlawung suwung ing wengi sepi
Tansah angranti tekamu dhuh yayi

Wong ayu age nyedhak a ing sandhingku
Nyawang manising esemu
Gawe lerem e rasaku tentrem ing atiku
Haywa pegat tresnamu sayangku

Pindha samudra pasang kang tanpo wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang
Cahyaning bulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan

Wong ayu age nyedhak a ngekep ragaku
Sirnakna lara branta ing atiku
Amerga kabidhung wewayangmu ing pikirku
Haywa pegat tresnamu dhuh sayangku

Pindha samudra pasang kang tanpo wangenan
Tresnaku mring sliramu sayang

Cahyaning bulan kang sumunar abyor ing tawang
Yekti sliramu kang dadi lamunan
Yekti sliramu kang dadi lamunan
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Powered by / @nois_id ™

🚨 The use of songs and music contained in this content has obtained permission from the copyright owner. All audio and visual revenue is claimed and monetized by the copyright owner.

⭐ Join NOIS to become a creator by using music legally and get various benefits. For more information:
🌐 https://nois.id
📷 https://www.instagram.com/createwithnois 📞 https://wa.me/62811190911
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
TANKS FOR WITCHING
JANGAN LUPA LIKE,KOMEN END SHARE

Posting Komentar untuk "LAMUNAN (pindho Samudro ah ah) - ARLIDA PUTRI feat DIKE SABRINA | LIRIK LAGU LAMUNAN"