Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Manut Dalane Gusti-Sasya Arkhisna(Slowled+Reverb+Lirik)

Manut Dalane Gusti-Sasya Arkhisna(Slowled+Reverb+Lirik)

 

Manut Dalane Gusti-Sasya Arkhisna(Slowled+Reverb+Lirik)

Lirik Lagu Indonesia
🎡:Manut Dalane Gusti
πŸŽ™️:Sasya Arkhisna

Original Source:

Bantu Follow Instagram Mimin😁
https://instagram.com/zidannnazz_?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==

Dukung Channel Ini Dengan Cara Subscribe,Like Dan Komen, Request Lagu Yang Lagi Viral Di Tik tok?Resso? Spotify? Langsung Komen Dibawah
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

Lirik

opo iseh kelingan janjimu ning aku
jare bakal berjuang urip tekan matimu
nanging saiki wes bedo ceritane
koe tego ninggalke, ngeboti tresno liyane
mas, sepurane aku, tego nglarani atimu
kabeh dudu karepku, ninggalke sliramu
aku rapopo, mas, atiku wes lilo
ndelok koe bahagio atiku wes trimo
mantepke atimu, rasah neko neko
jogonen sek wes ono
yowes tak ikhlaske, tak tompo opo anane
mungkin pancen iki wes dadi dalane
aku wes kuat ati nek pancen ra dadi siji
manut dalane Gusti
mas, sepurane aku, tego nglarani atimu
kabeh dudu karepku, ninggalke sliramu
aku rapopo, mas, atiku wes lilo
ndelok koe bahagio atiku wes trimo
mantepke atimu, rasah neko neko
jogonen sek wes ono
yowes tak ikhlaske, tak tompo opo anane
mungkin pancen iki wes dadi dalane
aku wes kuat ati nek pancen ra dadi siji
manut dalane Gusti
mungkin pancen takdire aku ro koe
mlaku dewe dewe

#lirik #liriklagu #beranda #berandayt

Posting Komentar untuk "Manut Dalane Gusti-Sasya Arkhisna(Slowled+Reverb+Lirik)"