Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ndarboy Genk - Koyo Jogja Istimewa | lirik

Ndarboy Genk – Koyo Jogja Istimewa | lirik

 

Disarankan mendengarkan menggunakan 🎧

Sumber
@NdarboyGenk
Original song
​https://youtu.be/AKm0GhHkhR4

Title: Koyo Jogja Istimewa
Artist: Ndarboy Genk
Songwriter: Ndaru Jaya (ndarboy genk)

lirik

Mangan tempe rasane koyo mangan lawoh sate
Senajan sak anane sing penting ro kowe
Ngombe kembang tahu rasane koyo ngombe susu
Rasah mecucu tresnoku ro kowe ra bakal tak madu

Bungah tenan rasane wong kang lagi gandrung
Tak perjuangke tekan janur melengkung

Kowe siji sijine aku panggah karo kewe
Gelem nompo opo anane tresnoku ra bakal mletre
Kowe ojo sumelang tresnoku ra bakal ilang
Koyo ibarat kuthoku jogja kowe cen istimewa

Mangan tempe rasane koyo mangan lawoh sate
Senajan sak anane sing penting ro kowe
Ngombe kembang tahu rasane koyo ngombe susu
Ra usah mecucu tresnoku ro kowe ra bakal tak madu

Bungah tenan rasane wong lagi gandrung
Tak perjuangke tekan janur melengkung

Kowe siji sijine aku panggah karo kewe
Gelem nompo opo anane tresnoku ra bakal mletre
Kowe ojo sumelang tresnoku ra bakal ilang
Koyo ibarat kuthoku jogja kowe cen istimewa

hanya sekedar ikut mempublikasikan
Hak cipta sepenuhnya milik PENCIPTA/PEMILIK

Posting Komentar untuk "Ndarboy Genk - Koyo Jogja Istimewa | lirik"