Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

NEMEN LIRIK | GildCoustic - LIRIK LAGU NEMEN

NEMEN LIRIK | GildCoustic – LIRIK LAGU NEMEN

 

Nemen – GildCoustic | Lirik dan terjemahan nemen
Lirik Nemen | nemen @gildcousticofficial1526

[Lirik] :

Kudune kowe ngerti
Tresnoku nomer siji
Penak e leh mu blenjani janji
Kowe tego nglarani

Usahaku wes ra kurang kurang
Gematiku wes pol polan
Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan
Kowe konangan gendak an

Ngomongo jalokmu pie?
Tak turutane tak usahakne
Aku ramasalah yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Pikiren bahagiamu aku gampang

Ngomongo jalokmu pie?
Tak turutane tak usahakne
Aku ramasalah yen kon berjuang dewe
Sing penting kowe bahagia endinge

Nanging ngopo walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Nanging ngopo walesanmu neng aku
Kowe luwih milih dek’e
Kowe ninggal aku ninggal tatu
Kurang opo nek ku mertahanke kowe
Kowe malah ngebot i liane

Kowe malah milih wong dek’e
Jebol aku mbok anggap sepele

#cover #liriklagu #nemen #lirik #gildcoustic
SUBSCRIBE 👇
LIKE
COMMENT
SHARE
R-playmusic

Posting Komentar untuk "NEMEN LIRIK | GildCoustic - LIRIK LAGU NEMEN"