Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

PELANGGARAN - GUYON WATON (LIRIK LAGU)

PELANGGARAN – GUYON WATON (LIRIK LAGU)

 

#guyonwaton #pelanggaran #liriklagu

PELANGGARAN – GUYON WATON (LIRIK LAGU)

Songwriter : Bagus Muhammad & Mr. Djo

————————————–
♫ Lyrics : Pelanggaran ♫

Tegel kowe nglarani wong koyo aku
Sing wis nompo elek apike uripmu..
Lilo aku lilo berjuang mati-matian
Nanging kowe malah milih demikian..

Isa-isane koe ngarang cerito
Nangis kelaran nutupi kesalahan..
Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro
Dramamu uwis tak woco, lungo o aku ra gelo..

Trimo ngalih ngempet perih
Tak angkat gendero putih
Aku nyerah lambaikan tangan
Dadah sayang tresnoku wes ilang..

Sepurane sayang,
Atimu wes kebobolan
Ora iso
Njogo perasaan

Kowe main belakang
Kabeh rosoku tak buang
Pelanggaran,
Kowe tak kartu abang

————————————————

Dengarkan Lagu Aslinya disini :

Semoga Teman – Teman Semua Terhibur
Jangan Lupa Like, Komen, Subscribe dan Share ya

Selamat Menonton.

#guyonwaton #pelanggaran #liriklagu #lirikvideo #lirikvideo #terbaru #trending #jawapride #lagujawa #indomusikgram #akustik #akustikcover

Posting Komentar untuk "PELANGGARAN - GUYON WATON (LIRIK LAGU)"