Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Rasah Bali - LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

Rasah Bali – LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

 

jangan lupa subscribe, like, and share. Thank you!

Bantu follow sosial media aku ya
Tiktok:(@adisya.09_)

Sumber video asli Rasah Bali – LAVORA :(https://youtu.be/rdD-dKr-L-I)

Donwload MP3 melalui website Salin link video ini dan klik link di bawah

(https://www.y2mate.com/id317/convert-youtube)

—————————————————————

Lirik

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas
Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

—————————————————————

#slowed #slowedsongs #butterflyvibes #tiktokviral #viral #trending

Posting Komentar untuk "Rasah Bali - LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes"