Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sewates Konco - LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

Sewates Konco – LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

 

jangan lupa subscribe, like, and share. Thank you!

Bantu follow sosial media aku ya
Tiktok:(@adisya.09_)

Sumber video asli Sewates Konco – LAVORA :
(https://youtu.be/BpvOz7Vn2CM)

Donwload MP3 melalui website Salin link video ini dan klik link di bawah

(https://www.y2mate.com/id317/convert-youtube)

—————————————————————

Lirik

Saben wengi kelingan
Esem lan guyumu
Nanging kabeh kuwi
Mung dadi kenangan

Saiki wayahe
Nglalekke kowe
Yen kelingan kowe
Ra iso turu, malah mumet dhewe

Aku ngerti
Kowe saiki ro liyane
Nanging roso sayangku
Mung kanggo kowe

Lalekno aku
Wes nggawe loro atimu
Mugo sliramu
Nemokke penggantiku

Aku tresno kowe
Ning ati ra ono liyane
Ati iki loro
Mergo koe milih wong liyo

Sepurane yen aku
Wes tau nglarani atimu
Tulung lalekno
Awak dhewe iki mung sewates konco

Kabeh wes diatur Gusti
Yen pancen jodhone
Kabeh iso dadi siji

Aku tresno kowe.
Ning ati ra ono liyane
Ati iki loro
Mergo koe milih wong liyo

Sepurane yen aku
Wes tau nglarani atimu
Tulung lalekno
Awak dhewe iki mung sewates konco

Aku tresno kowe (tulung lalekno)
Ning ati ra ono liyane (lalekno aku)
Ati iki loro
Mergo koe milih wong liyo

Sepurane yen aku (wes kadhung loro)
Wes tau nglarani atimu (ning jero dodo)
Tulung lalekno
Awak dhewe iki mung sewates konco

—————————————————————

#slowed #slowedsongs #tiktokviral #trending #viral #butterflyvibes #sewateskonco #lavora

Posting Komentar untuk "Sewates Konco - LAVORA (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes"