Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Tresno Liyane - NORTHSLE (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

Tresno Liyane – NORTHSLE (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes

 

jangan lupa subscribe, like, and share. Thank you!

Bantu follow sosial media aku ya
Tiktok :(@adisya.09_)
Instagram :(@adisyacalvin)

Donwload MP3 melalui website Salin link video ini dan klik link di bawah

(https://www.y2mate.com/id317/convert-youtube)

—————————————————————

Lirik

kowe sing tak tresnani
tapi malah tega ngelarani
kowe sing selalu tak perjuangke
tapi malah disepelekke

go ngopo bebarengan
yen pancen kowe ra sayang
go ngopo kowe teko
yen ujunge mung gawe loro

senajan tresnamu iseh kanggo wong liyo
mung iso ngempet loro ning jero dodo

yen pancen kowe arep nyanding tresno liyane
aku ikhlas lahir batine
mugo Gusti maringi restune
kowe nyanding tresno liyane

pangapurane kangmas yen wes nglarani atimu
jujur aku durung iso nompo sliramu
pancen iki takdire aku raiso ro kowe
tekan semene critoku ro kowe

yen pancen kowe arep nyanding tresno liyane
aku ikhlas lahir batine
mugo Gusti maringi restune
kowe nyanding tresno liyane

ikhlasno aku durung iso nyanding sliramu
pangarepku kowe oleh penggantiku
sing luwih sayang, sing luwih tenanan
aku sadar diri raiso dadi siji

kowe nyanding tresno liyane
kowe nyanding tresno liyane

—————————————————————

#slowed #slowedsongs #tiktokviral #viral #butterflyvibes

Posting Komentar untuk "Tresno Liyane - NORTHSLE (slowed+reverb+lirik) | Butterfly Vibes"