Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

DURUNG IKHLAS - LAVORA (LIRIK)

DURUNG IKHLAS – LAVORA (LIRIK)

 

Penyanyi: Lavora
Lagu: Durung Ikhlas

Lirik
Ceritoku karo kowe
Anane rame wae
Mung siji pilihane
Atine dilarani
Opo lungo ngerampungi

Reff:
Aku durung ikhlas
Ndelok kabeh iki
Wong sing tak sayangi
Wes duwe pengganti

Aku durung nrimo
Yen sliramu lungo
Mbok tulung kowe ngertio

Hu u u ho o o
Ha aaa aaa

Bola bali dilarani
Nanging kowe tak tresnani
Mugo ora tok baleni
Cukup aku sing kelaran
Durung ikhlas nggo kelangan

Reff:
Aku durung ikhlas
Ndelok kabeh iki
Wong sing tak sayangi
Wes duwe pengganti

Aku durung nrimo
Yen sliramu lungo
Mbok tulung kowe ngertio

Aku durung ikhlas
Ndelok kabeh iki
Wong sing tak sayangi
Wes duwe pengganti

Aku durung nrimo
Yen sliramu lungo
Mbok tulung kowe ngertio

Rampungke ceritoku ro kowe
Aku siap nompo loro ati iki
Tangis eluh iki mugo dadi saksi
Nek aku iseh tresno tekan mati

Jangan lupa dukung kami dengan cara subscribe, like, komen, dan sahre. Terimakasih

Lirik durung ikhlas

#trending #durungikhlas #lavora #lirik #liriklagu #musik #lagu #song #storywa #tiktok #tiktoksong #lagujawa