Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Evan Loss - Full Senyum Sayang (Lirik Lagu/Lyrics)

Evan Loss – Full Senyum Sayang (Lirik Lagu/Lyrics)

 

Full Senyum Sayang – Evan Loss | Lirik Lagu / Lyrics [TikTok]
Lyrics video for “Full Senyum Sayang'” by Evan Loss.

Evan Loss – Full Senyum Sayang

Stream: https://open.spotify.com/track/5iJjv9LgIpgZglbfT7RvGS

Follow Evan Loss
https://www.instagram.com/evan_loss/

Song Writer : Evan Loss & Erri Gumregah
https://www.instagram.com/evan_loss/
https://www.youtube.com/c/errigumregah

🎤 Lyrics:

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing, uu-uu

Bukane aku ora peduli
Tapi pancen kodemu angel dipahami
Ngomongo wae kabeh opo anane
Ben podo penake

Tak upayake kabeh penjalukmu
Tapi tulung ngerteni kahananku
Aku dudu turunan balungan gede
Sing turah warisane

Saben dino raimu peteng dedet
Marai sirah mumet, ati tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
Ojo nuruti gengsimu
Jelas-jelas aku ndak mampu

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing

Saben dino raimu peteng dedet
Marai sirah mumet, ati tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden (Geger geden mase)

Mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku semangat berjuang (Haa-aa-aa)
Ojo nuruti gengsimu
Jelas-jelas aku ndak mampu

Oo, mbok yo sing full senyum sayang (Haa-aa-aa)
Ben aku soyo tambah sayang (Haa-aa-aa)
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing

Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan, ayo kita healing
Ayo kita healing

Posting Komentar untuk "Evan Loss - Full Senyum Sayang (Lirik Lagu/Lyrics)"