Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ndarboy Genk - Ojo Nangis | Cover Lyrics

Ndarboy Genk – Ojo Nangis | Cover Lyrics

 

Lirik lagu dan terjemah Ojo Nangis – Ndarboy Genk
Lagu : Ojo Nangis
Artis : Ndarboy Genk
Subscribe dan tonton video lainnya dari
Ndarboy Genk di @NdarboyGenk

Lirik :

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s’lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo
Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo
Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung
Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis yo uwis (yo uwis)
Sing ilang ben ilang
Cukup aku kelaran-laran
Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe
Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung
Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis yo uwis (yo uwis)
Sing ilang ben ilang
Cukup aku kelaran-laran
Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Jangan lupa dukung terus channel ini dengan :
👉Like
👉Comment
👉Subscribe
👉Share
Terimakasih😊
R – playmusic
#liriklagu #lirikdanterjemahan #lirikojonangis #ndarboygenk #cover #trending
#popular

Posting Komentar untuk "Ndarboy Genk - Ojo Nangis | Cover Lyrics"