Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Niken Salindry - Anak Lanang - Kembar Campursari (Official Music Video) saiki aku wes gedhe

Niken Salindry – Anak Lanang – Kembar Campursari (Official Music Video) saiki aku wes gedhe

 

Niken Salindry – Anak Lanang – Kembar Campursari (Official Music Video)

Judul : Anak Lanang
Songwritter : Ndaru Jaya (NdarboyGenk) & Hendra Kumbara
Artist : Niken Salindry
Music by : Kembar Campursari

Production : Kembar Music Digital
Recording Studio : Kembar Studio Sragen
Video Production : Kembar Studio & Team
Lighting : Molen Lighting

Thanks to All Kembar Music Digital Team & Partner

Lirik :

Biyen omahku gedek
Trocoh yen udan bledek
Bapak kerjo yen mung ono proyek

Biyen durung kramikan
Arep turu adem kanginan
Penting saben dino iso mangan

Saiki aku wes gede
Iso golek duit dewe
Senajan biyen mung iso nyusahke

Pak e buk e ngapurane
Saiki aku wis kerjo
Senajan uripku rekoso
Ikhlas bekti kanggo keluargo

Aku iki anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo

Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu
Kathah klenta klentu
Kulo nyuwun donga restu

Biyen pedot sekolah
Mergo kahanane susah
Weling bapak dadi wong sing genah

#KembarMusic #NikenSalindry #AnakLanang

Posting Komentar untuk "Niken Salindry - Anak Lanang - Kembar Campursari (Official Music Video) saiki aku wes gedhe"