Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Pagetreng - Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda ~ kang abdi serahkeun

Pagetreng – Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda ~ kang abdi serahkeun

 

Toko Kang Kun: https://www.tokopedia.com/online-online

Judul: Pagetreng
Voc.: Doel Sumbang

Terima kasih sudah menonton video ini, jangan lupa untuk subscribe channel Lagu2, like dan share video ini ya.

#doelsumbang #pagetreng #lagu2 #lirik #liriklagu #lyrics

Link Sumber:

Lirik:
kang abdi serahkeun
Bongan taya kasenangan

Eulis ulah luluasan
Naon kasalahan akang

Tuh tingali istrina pak letnan
Tuh tingali istrina pamimpin
Emas renceum imah agreng
Sawahna ngaplak mobil mersi panganyarna

Kang abdi rek balik
Talak mah susulkeun bae

Memeh urang pepegatan
Akan rek mere pepeling
Teu sakabeh pamimpin baleunghar
Loba keneh hirupna jalujur
Geus umum tong loba catur
Gajih sabulan mahikeun rasiko dapur

kang abdi kabulusan
Hayang teuing disimbutan
pan simbut digadekeun
Kumaha mun dikeukeupan

Najan urang hirup heunteu beunghar
Tiis ceuli herang herang panon
Muji syukur ka pangeran mulus rahayu
Salamet dunia akhirat

Kang abdi serahkeun
Bongan taya kasenangan

Eulis ulah luluasan
Naon kasalahan akang

Tuh tingali istrina pak letnan
Tuh tingali istrina pamimpin
Emas renceum imah agreng
Sawahna ngaplak mobil mersi panganyarna

Kang abdi rek balik
Talak mah susulkeun wae
Abdi mah pokonamah ngarti beres

Memeh urang pepegatan
Akan rek mere pepeling
Teu sakabeh pamingpin baleunghar
Loba keneh hirupna jalujur
Geus umum tong loba catur
Gajih sabulan mahikeun rasiko dapur

Kang abdi kabulusan
Hayang teuing disimbutan

Pan simbut digadekeun
Kumaha mun dikeukeupan

Najan urang
Hirup heunteu beunghar
Tiis ceuli herang herang panon
Muji syukur ka pangeran mulus rahayu
Salamet dunia akhirat

Posting Komentar untuk "Pagetreng - Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda ~ kang abdi serahkeun"