Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

[LIRIK] Taman Jurug - Denny Caknan | Lirik Lagu Taman Jurug Viral Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk

[LIRIK] Taman Jurug – Denny Caknan | Lirik Lagu Taman Jurug Viral Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk

 

Lirik Lagu Taman Jurug – Denny Caknan

Ning kuto Solo muda lan mudi
Ing taman jurug ing pinggir
Bengawan Solo

Muda lan mudi awan lan mbengi
Do suko-suko nanging ojo ngiket
Janji

Cahyaning bulan nrajang
Pucuking cemoro
Angin kang teko sasat nggowo
Gending tresno
Banyu bengawan sinorot
Cahyaning bulan
Lir sewu dian alerap nggugah
Kenangan

Ngersakne nopo mung sarwo
Ono ning taman jurug taman
Endah kuto Solo

Papan kreasi muda lan mudi sing
Tuwo-tuwo welinge ojo nganti
Lali

Ning kuto Solo muda lan mudi
Ing taman jurug ing pinggi
Bengawan Solo
Muda lan mudi awan lan mbengi
Do suko-suko nanging ojo ngiket
Janji

Cahyaning bulan nrajang
Pucuking cemoro
Angin kang teko sasat nggowo
Gending tresno
Banyu bengawan sinorot
Cahyaning bulan
Lir sewu dian alerap nggugah
Kenangan

Ngersakne nopo mung sarwo
Ono, ning taman jurug taman
Endah kuto Solo
Papan kreasi muda lan mudi sing
Tuwo-tuwo welinge ojo nganti
Lali

#music #lirik #dennycaknan #tamanjurug #hitsindonesia #musikindonesia #dangdut
__________
Hi, friends

Thank you for watching this video if you like this video please like, share and subscribe to support this channel ❤️
And also press the bell button so you don’t miss the latest videos
If anyone wants to request a song, please comment below ⬇️

Support My Channel
Subscribe now –
▶️ @BeenMusic

We do not intend to infringe any artist’s or label’s copyrights. If you want to remove a song that you own on my channel,
kindly email : Bennbacmaan@gmail.com

Posting Komentar untuk "[LIRIK] Taman Jurug - Denny Caknan | Lirik Lagu Taman Jurug Viral Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk"