Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Arya Galih - Eling Ae ( Official Music Video ) Eps 3

Arya Galih – Eling Ae ( Official Music Video ) Eps 3

 

Tak rampungke cerito loro ati seng marakke Eling Ae,lan tak golekke Tombo seng iso ngayemke ati..

Karya : Arya Galih
Penyanyi : Arya Galih
Arr : AG Music X Bayu Onyonk
_________________________

Lirik – ELING AE

Umpama lintang kae iso tak sambati
Mesti iso ngancani aku seng loro ati
Ditinggal kembang seng paling tak tresnani
Seng mbiyen janji ngancani tekan mati

Dekwingi iseh mesem ngguyu bebarengan
Ora krasa saiki mung kari kenangan
Kowe wes nemu ayem seng beda
Wes mesem ngguyu karo wong lia

Tulung ngomongo kurangku neng endi
Nganti kowe ngremuk atiku ngeneki

Pas pisah rapopo
nanging nek eling kok yo loro
Kelangan wong seng paling tak tresna
Masio urung iso nrimo
Koe disanding wong lio
Aku yo iso opo..

Puasno katekno
Karo pilihanmu saiki
Tingkahmu tak kangeni
Ning kahanane
Koe wes ayem neng bedo ati

Lakonku kok koyo ngene

Aku sadar diri
Aku sadar posisi
Aku seng sepele
Tak nangis dewe

Yuh larane
Kok koyo ngene
Tulusku mung disepelekne
Tulung ngomongo kurangku neng endi
Ora ngremuk ati ngeneki

Terakhir :
Aku dewe orapopo
Timbang bareng keloro – loro

=========================================================

Maturnuwun,untuk semua yang telah membantu rampungnya Trilogi pertama ini,,dan terimakasih untuk Agisnia NA dan Mas Supardi Aye yang telah membatu berkontribusi inspirasi dalam karya ini…

Lan SEMBAHNUWUN Kagem AG Music Lan AG Creative Seng selalu ono neng mburiku..

Matursembahnuwun untuk ingkang remen lan tresna..

#aryagalih #elingae

Subscribe : https://bit.ly/SubsAryaGalih
Instagram : https://www.instagram.com/aryagalih__

Arya Galih Official’s Youtube is under management of:dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCNhttps://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

Posting Komentar untuk "Arya Galih - Eling Ae ( Official Music Video ) Eps 3"