Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Darso ~ Sakur Ngimpi (Lirik) | Pop Sunda

Darso ~ Sakur Ngimpi (Lirik) | Pop Sunda

 

Lagu : Sakur Ngimpi
Artis : Hendarso ( Darso )

Lirik:

Saprak anjeun ngaléos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggeulis
Haté mararinggis

Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajéet cinta urang
Pikiran baluweng
Pinuh ku émutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawo ngilu ka anjeun
Nikmat na hirup leungit teu nyésa
Teuing kamana

Létah teu mirasa sagala karasa pait
Saré gulang guling hésé peureum

Kahayangmah ieu téh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri

Kahayangmah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan

Ngahelas kaleungitan
Ngoréjat seseblakan
Lieuk euweuh, lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan

Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik gé tatanya
Dimana anjeun

Posting Komentar untuk "Darso ~ Sakur Ngimpi (Lirik) | Pop Sunda"