Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

HAPPY ASMARA - DUMES //LIRIK LAGU// ISEH SOK KELINGAN KABEH KENANGAN SENG TAU DI LAKONI

HAPPY ASMARA – DUMES //LIRIK LAGU// ISEH SOK KELINGAN KABEH KENANGAN SENG TAU DI LAKONI

 

HAPPY ASMARA – DUMES //LIRIK LAGU// ISEH SOK KELINGAN KABEH KENANGAN SENG TAU DI LAKONI

LIRIK :

Sepine ro aku

Senengmu karo liyane

Arep cemburu

Kok dudu sopo-sopone

Sing awale perhatian

Ning akhir sliramu sing malah ilang

Ra pengen liyane

Pengenku siji mung kowe

Kenyataane

Dudu aku ning njero atimu

Isih so kelingan

Kabeh kenangan sing tau dilakoni

Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi

Iso nggawe nyaman ra jaminan nduweni atimu

Koyo lagi wingi

Awak dewe iso ngobrol tekan wengi

Keroso sliramu wong sing paling gemati

Ora nyongko kowe sing paling nglarani

Ra pengen liyane

Pengenku siji mung kowe

Kenyataane dudu aku ning njero atimu

Isih so kelingan

Kabeh kenangan sing tau dilakoni

Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi

Iso nggawe nyaman ra jaminan nduweni atimu

Koyo lagi wingi

Awak dewe iso ngobrol tekan wengi

Keroso sliramu wong sing paling gemati

Ora nyongko kowe sing paling nglarani

Isih so kelingan

Kabeh kenangan sing tau dilakoni

Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi

Iso nggawe nyaman ra jaminan nduweni atimu

Koyo lagi wingi

Awak dewe iso ngobrol tekan wengi

Keroso sliramu wong sing paling gemati

Ora nyongko kowe sing paling nglarani

#dumes #happyasmara #liriklagu #liriklagudanterjemahan #zonaliriklagu
Zona lirik lagu,karaoke,lirik karaoke,Lirik lagu,cover lagu,lirik cover,cover lirik,lirik,cover,

Posting Komentar untuk "HAPPY ASMARA - DUMES //LIRIK LAGU// ISEH SOK KELINGAN KABEH KENANGAN SENG TAU DI LAKONI"