Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

KUNAON ANJEUN - NANIH (Pop Sunda Cover)

KUNAON ANJEUN – NANIH (Pop Sunda Cover)

 

Menampilkan cover pop sunda sunda
Judul : Kunaon Anjeun
Cipt : Abidin
Voc : Nanih

Keyboard : Hana
Gitar : Feri
Suling ; Anton

Lyric♫

Di ibun nyangkrung na daun
Wanci ti peuting dina hariring
Lamunan anggang ka tukang

Kamari.. asa can bari
Anjeun ngudarkeun tali kasih
Nu lawas meungkut lalakon

Naha bulan nu ngempray nyaangan
Poek katutup kumega
Anjeun.. nu nyien jangji mimiti
Anjeun
Nu jalir
Duh tega
Luluasan
Anjen nutup.. jalan panghareupan

Kamari.. asa can bari
Anjeun ngudarkeun tali kasih
Nu lawas meungkut lalakon

Naha bulan nu ngempray nyaangan
Poek katutup kumega
Anjeun.. nu nyien jangji mimiti
Anjeun
Nu jalir
Duh tega
Luluasan
Anjen nutup.. jalan panghareupan

Kamari.. asa can bari
Anjeun ngudarkeun tali kasih
Nu lawas meungkut lalakon

Naha bulan nu ngempray nyaangan
Poek katutup kumega
Anjeun.. nu nyien jangji mimiti
Anjeun
Nu jalir
Duh tega
Luluasan
Anjen nutup.. jalan panghareupan
—————————————————–
Instagram : gasentra_official
Editor Video : @yamin_nfs

IZIN RESMI PENCIPTA LAGU

#NanihGasentra #KunaonAnjeun #GasentraPejampangan
========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize