Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ojo Nangis (Happy Asmara) | Lirik dan Terjemahan Bahasa Indonesia | Meresapi Lyric

Ojo Nangis (Happy Asmara) | Lirik dan Terjemahan Bahasa Indonesia | Meresapi Lyric

 

Original song https://youtu.be/x-aHM2RcL6k

Lirik :
Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo – sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke Atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wes ra betah
wes kebacut getun
kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Reff :
Ojo nangis
sing uwes yo uwes
seng ilang ben ilang
cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
seng bubrah ben bubrah
kowe bakal ngerti larane
naliko di tinggal pass jeru jerune

kudune ngati ati
opo meneh yen bab ati
kudu mlaku dewe dewe
larane tak tanggung dewe

——————————————————————————————-
Jika kamu suka dengan video ini jangan lupa like, comment, share, dan subscribe !
Request lagu tinggalkan pesan di kolom comment guys..
Enjoy it!

#SingUwesYoUwes #OjoNangis #HappyAsmara #Liriklagu #MeresapiLyric #musichits #musicpopuler

Posting Komentar untuk "Ojo Nangis (Happy Asmara) | Lirik dan Terjemahan Bahasa Indonesia | Meresapi Lyric"