Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Yayan Jantika-BEURAT (LIRIK)

Yayan Jantika-BEURAT (LIRIK)

 

BEURAT-YayanJantika (LIRIK)

BEURAT…
hate ieu jadi BEURAT
saprak anjeun menta pegat
cinta nu jadi duriat
peurih..
hate ieu meuni peurih
saprak anjeun salah milih
nu Lain di anggap leuwih
kudu kamana kudu kasaha
Jeung kudu kumaha
ngadukeun rasa
nu keukeuh teu ditarima
sabab ieu cinta Jeung ieu rasa
teu bisa kasasaha
nepi ka ayeuna ku BEURAT kacida
sok sanajan hate ieu teu narima
tapi dalah di kumaha
anjeun geus milih nu Lian
peurih..
hate ieu meuni peurih
saprak anjeun salah milih
nu Lain di anggap leuwih
kudu kamana kudu kasaha
Jeung kudu kumaha
ngadukeun rasa
nu keukeuh teu ditarima
sabab ieu cinta Jeung ieu rasa
teu bisa kasasaha
nepi ka ayeuna ku BEURAT kacida
sok sanajan hate ieu teu narima
tapi dalah dikumaha
anjeun geus milih nu Lian

#liriklagu #yayanjantika #beurat #popsunda