Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Yayan Jatnika ~ Mawar Bodas (Lirik) | Pop Sunda

Yayan Jatnika ~ Mawar Bodas (Lirik) | Pop Sunda

 

Lagu : Mawar Bodas
Artis : Yayan Jatnika
Sumber: https://www.youtube.com/watch?v=umEro…

Lirik:

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream
Leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Posting Komentar untuk "Yayan Jatnika ~ Mawar Bodas (Lirik) | Pop Sunda"