Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

NDX AKA - Ngertenono Ati (Lirik)

NDX AKA – Ngertenono Ati (Lirik)

 

NDX AKA – Ngertenono Ati (Lirik)

LIRIK

Aku ra nuntut opo meneh nglarang keras
Kowe ameh cedak ro kancamu lanang
Yen pancene tresnamu tenan nggo aku
Mesti iso mikir batese pergaulanmu

Wes cukup tak ujo
Kowe cedak sopo wae
Pesenku siji kabeh ono bates wajare
Aku ra bakal brontak
Ndak gur gawe kekancanmu rusak
Cukup aku meneng nyawang koe kepenak

Jelas jelas ku berubah
Judeg nyawang kowe polah
Hubungan wes ora genah
Arep bubar ya terserah
Genah nduwe gandengan
Seh gatel golek anyaran
Amnesia ro pasangan
Nek ngene ki yo bajingan
Awale tak cobo sabar
Polahmu tak sekarep
Soyo suwe soyo barbar
Dolan we ndadak nggo nginep
Ra mungkin ra kelonan
Sumpah ku wes muntab tenan
Kepingin tak larak pedang
Mikir koe iso edan

Wes cukup tak ujo
Kowe cedak sopo wae
Pesenku siji kabeh ono bates wajare
Aku ra bakal brontak
Ndak gur gawe kekancanmu rusak
Cukup aku meneng nyawang koe kepenak

Kowe blas ora berkelas
Nduwe konco cerak gragas
Mbok nei kode keras
Ra nggo suwe langsung di gas
Aku komanan opo??
Mung dikei janji tresno
Ngampet ngamuk bendino
Pengen ngepruk ndase kono
Dasare ra nduwe moral
Nduwe awak kok di obral
Kenapa harus binal??
Mbok yo sek jual mahal
Terus terusno nakal
Kuucap slamat tinggal
Aku wes kuat mental
Sorry aku ra kenal

Wes cukup tak ujo
Kowe cedak sopo wae
Pesenku siji kabeh ono bates wajare
Aku ra bakal brontak
Ndak gur gawe kekancanmu rusak
Cukup aku meneng nyawang koe kepenak

Mas salahmu dewe
Ngujo aku ro liyane
Aku di keloni
Karo kancaku dewe
Sepurane kang mas
Tak suwun atimu ikhlas
Lilakno aku
Bahagia karo kancaku

Wes cukup tak ujo
Kowe cedak sopo wae
Pesenku siji kabeh ono bates wajare
Aku ra bakal brontak
Ndak gur gawe kekancanmu rusak
Cukup aku meneng nyawang koe kepenak
Cukup aku meneng nyawang Koe kepenak

Official music video:

Follow Instagram gue:
https://www.instagram.com/dann_cv04

Follow TikTok gue:
https://www.tiktok.com/@will45205?_t=8Yj

Tag lirik lyrics lirik lagu ngertenono ati lagu ngertenono ati ngertenono ati lirik lagu ngertenono lirik NDX AKA ngertenono ati ngertonono ati lirik NDX AKA lagu ngertenono ati NDX AKA lirik ngertenono ati NDX AKA Version ngertenono ati NDXAKA Version lagu terbaru NDXAKA ngertenono ati lyrics
Lagu viral lagu hits lagu terbaru lagu populer lagu trending lagu Indonesia lagu TikTok TikTok viral lagu Spotify lagu Joox lagu Indonesia terbaru dann official lagu Jawa keren lagu koplo ngertenono ati lirik
ndx ngertenono ati lirik

#tags #lagu #lirik #liriklagu #lirikmusik #ngertenonoati #ndxaka #ndx #ndxakafamilia #lagutrending #laguviral #laguhits #laguindonesia #lagupopuler #laguterbaru #lagujawa #lagujawakeren #koplo #karaoke #akustik #tiktok #joox #spotify #dannofficial#lyrics #lyricvideo

Posting Komentar untuk "NDX AKA - Ngertenono Ati (Lirik)"