Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Duriat - Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda, Jawa Barat Indonesia ~ sanajan loba nu daratang

Duriat – Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda, Jawa Barat Indonesia ~ sanajan loba nu daratang

 

Duriat – Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda, Jawa Barat Indonesia ~ sanajan loba nu daratang

@lagu2

Judul: Duriat
Voc.: Doel Sumbang

Terima kasih sudah menonton video ini, jangan lupa untuk subscribe channel Lagu2, like dan share video ini ya.

#doelsumbang #duriat #lagu2 #lirik #liriklagu #lyrics

Lirik:
Dina haté kuring, anjeun cicing
Dina haté anjeun, kuring cicing
Bener-bener henteu bisa ngejat
Dibeungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling néangan lawang
Pating kaletrok kana panto haté
Tapi ku urang teu di paliré

Duriat, teu bisa digantian ku rupa
Duriat, teu bisa dihilian ku harta
Duriat, teu bisa diaya-aya
Duriat, datangna henteu kapaksa

Dikotretkeun dina haté ti dituna
Diguratkeun tina rasa ti dituna
Dibuka, dibaca ku urang duaan
Dijaga, diriksa pinuh rasa ka héman

Dina haté kuring, anjeun cicing
Dina haté anjeun, kuring cicing
Bener-bener henteu bisa ngejat
Dibeungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling néangan lawang
Pating kaletrok kana panto haté
Tapi ku urang teu di paliré

Duriat, teu bisa digantian ku rupa
Duriat, teu bisa dihilian ku harta
Duriat, teu bisa diaya-aya
Duriat, datangna henteu kapaksa

Dikotretkeun dina haté ti dituna
Diguratkeun tina rasa ti dituna
Dibuka, dibaca ku urang duaan
Dijaga, diriksa pinuh rasa ka héman

Dikotretkeun dina haté ti dituna
Diguratkeun tina rasa ti dituna
Dibuka, dibaca ku urang duaan
Dijaga, diriksa pinuh rasa ka héman

Wallpaper: laut, awan, langit, pantai, cakrawala, biru, pemandangan

Posting Komentar untuk "Duriat - Doel Sumbang (lirik Lagu) | Lagu Sunda, Jawa Barat Indonesia ~ sanajan loba nu daratang"